Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@22:46:16 GMT

تبدیل خط خطی‌ها به عکس توسط هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۲۴۷۱

تبدیل خط خطی‌ها به عکس توسط هوش مصنوعی

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، محققان راهی پیدا کرده‌اند که نقاشی‌های ساده و خط خطی را به تصاویر پرتره واقع گرایانه تبدیل کنند. سیستم هوش مصنوعی "DeepFaceDrawing" که توسط گروهی در آکادمی علوم چین در پکن ایجاد شده است، از هوش مصنوعی برای کمک به کاربران بی استعداد در طراحی و نقاشی و تولید تصاویر با کیفیت بالا از خط خطی‌های آنها استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین بار نیست که ما دارای چنین فناوری جالبی هستیم، اما مطمئناً این سیستم جدید پیشرفته‌ترین آنها است و به جزئیاتی که برنامه‌های دیگر نیاز داشتند، نیاز ندارد.

این برنامه عمدتاً با استفاده از احتمال کار می‌کند و به جای اینکه به شکل دقیقی از پلک یا لب‌ها نیاز داشته باشد، به بانک اطلاعاتی خود شامل صورت‌ها و اجزای صورت مراجعه می‌کند و آن را با طرح کلی مطابقت می‌دهد. چشم‌ها، بینی، دهان، شکل صورت و نوع مو همه به طور جداگانه در نظر گرفته می‌شوند و سپس در یک تصویر واحد جمع می‌شوند.

همانطور که در مقاله معرفی این سیستم توضیح داده شده است، تکنیک‌های اخیر ترجمه عمیق تصویر به تصویر، امکان تولید سریع تصاویر چهره از طرح‌های آزاد را فراهم می‌کند.

بنابراین این هوش مصنوعی قادر است حتی نقاشی‌ها و طراحی‌های ساده و خط خطی را به تصاویر با کیفیت بالا و واقعی تبدیل کند.

البته هنوز مشخص نیست که این نرم‌افزار، نژاد را چگونه در نظر می‌گیرد. از میان 17 هزار طرح و عکسی که تاکنون توسط این سیستم ایجاد شده است، اکثریت آنها چهره‌های قفقازی و آمریکای جنوبی داشته‌اند. این ممکن است نتیجه داده‌های منبع باشد. ضمن اینکه تعصب نژادی یک مشکل در حال پیشرفت در جهانِ هوش مصنوعی است یا شاید این اتفاق به دلیل پیچیدگی اشکال صورت است. به هر حال محققان جزئیات بیشتری ارائه نداده‌اند.

در هر صورت، این فناوری قرار است در کنفرانس SIGGRAPH امسال در ماه ژوئیه که در پی شیوع بیماری همه‌گیر کووید-19 به صورت مجازی برگزار می‌شود، به نمایش گذاشته شود.

به گفته سازندگان، این نرم‌افزار به زودی ارائه می‌شود و ما می‌توانیم کاربرد آن را در ماه‌های آینده مشاهده کنیم. این برنامه نه تنها به عنوان یک برنامه سرگرم کننده، بلکه می‌تواند برای بازسازی سریع چهره افراد مظنون و اجرای قانون کمک‌کننده باشد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: هوش مصنوعی خط خطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • هوش مصنوعی چینی متن را به ویدئو تبدیل می‌کند
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید